Am lansat produsul Easy HPV Test și în România

Easy HPV Test

Ne bucurăm că lansarea Easy HPV Test în România s-a bucurat de un entuziasm atât de mare! Mulţumim pentru sprijin şi pentru gândurile frumoase transmise, Laura Cosoi, Simona Gherghe şi Anca Sînă-Serea!

Am lansat produsul Easy HPV Test și în România

Ne bucurăm că lansarea Easy HPV Test în România s-a bucurat de un entuziasm atât de mare! Mulţumim pentru sprijin şi pentru gândurile frumoase transmise, Laura Cosoi, Simona Gherghe şi Anca Serea OfficialPage! 👉 https://neumannlabs.ro/#MaiBineTestDecâtStres #EasyHPVTest #NeumannLabs

Gepostet von Neumann Labs România am Donnerstag, 7. November 2019

 

În zilele noastre, acesta poate fi efectuat deja și la domiciliu

Din fericire, în zilele noastre există o soluție mult mai bună decât examenul citologic tradițional: de exemplu Easy HPV Test de la Neumann Labs, cu ajutorul căruia ne putem da seama în condiții comode, fără intervenție medicală dacă suntem purtătorii vreunui virus. Neumann Labs, care se ocupă de diagnosticarea virusului papiloma uman încă din 1998, printr-un studiu clinic la care au participat peste 6000 de femei, a reușit să demonstreze eficiența acestei proceduri care poate fi efectuată și acasă.

Rezultatul analizei poate fi și fals negativ, screening-ul identifică numai 70% dintre tipurile de cancer metastatic și nu indică dacă persoana de la care s-a recoltat proba este purtătoare a virusului HPV – cu alte cuvinte, dacă există riscul formării ulterioare a bolii.

De aceea, pe lângă examinarea citologică, se recomandă și efectuarea testului HPV.

FAC COMANDA

Folosirea Easy HPV Test de la Neumann Labs este foarte simplă, rapidă, fără disconfort şi seamănă cel mai mult cu introducerea unui tampon. Analiza probei recoltate la domiciliu este efectuată în condiții controlate, în laborator și este potrivit să confirme prezența tuturor virusurilor cunoscute de risc înalt. Rezultatul analizei poate fi vizualizat în contul tău online, protejat prin parolă, în termen de maximum 28 de zile de la data la care am primit proba.

EASY HPV TEST – testul care poate fi efectuat acasă pentru prevenirea cancerului de col uterin

lei 199 lei 139

Pagina web Easy HPV Test a oferit spațiu de exprimare unor femei care și-au prezentat sincer povestea vindecării. Le poți citi dacă dai click aici.

Easy HPV Test